Paste cu soia si sos de rosii

bookmark_borderFel principal people7 access_time<60min Mediu
Pastele cu soia si sos de rosii sunt alegerea perfecta pentru o dieta vegetariana sau pentru o masa usoara. Mai mult, e numai buna pentru petreceri sau Revelion.

Ingrediente

  • 40g de MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 500g de soia
  • 700g de paste
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 100ml de ulei
  • 70g de pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi
  • 10g de piper
  • 5g de cimbru
  • 150g parmezan ras
  • 6-7 frunze de busuioc

Mod de preparare

  1. Se pune pe foc o oala cu apa in care se presara MAGGI Secretul Gustului Legume. Odata ajuns in clocot, se adauga soia si se fierbe timp de 30 de minute.

  2. Separat, se fierb pastele in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se strecoara.

  3. Se toaca marunt ceapa, morcovul si telina si se calesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat, soia scursa, MAGGI Secretul Gustului Legume, piperul, cimbrul si putina apa cat sa acopere legumele.

  4. Se lasa la fiert timp de 20 de minute, amestecand mereu.

  5. Pastele se aseaza pe un platou, peste care se toarna sosul de rosii cu soia. 

  6. Se asezoneaza cu parmezan ras si frunzulite de busuioc.

Pastele cu soia si sos de rosii te vor cuceri pentru totdeauna! Gateste-o, gusta si vei fi convins. Pofta buna!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta