Spaghete cu rosii si ciuperci

bookmark_borderFel principal people4 access_time<30min Usor
Incearca spaghetele cu rosii si ciuperci cand esti grabit au nu vrei sa stai mult in bucatarie. E atat de simplu!

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 125g de ciuperci
  • 1 pahar de vin alb sau rosu sec
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 10g MAGGI Secretul Gustului Legume
  • 1 lingurita de cimbru uscat sau oregano
  • sare
  • piper
  • 400g paste
  • (optional) cascaval/parmezan ras

Mod de preparare

  1. Se pune uleiul intr-o cratita la foc mediu.

  2. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu ciupercile si se calesc aproximativ 7 minute, pana se inmoaie. 

  3. Se adauga vinul si se fierbe pana la evaporare.

  4. Se adauga rosiile, pasta de tomate, MAGGI Secretul Gustului Legume si cimbrul si se amesteca. Se aduce la fierbere la foc mediu.

  5. Se lasa in clocot, neacoperit, la foc mic, pana cand sosul se ingroasa usor. Se amesteca din cand in cand, pentru a nu se prinde de oala.

  6. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

  7. Separat, se fierb spaghetele potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

  8. Se scurg pastele de apa si se pun intrun vas mare, incalzit. Se toarna sosul deasupra si se amesteca. Este important ca sosul sa fie deja gata atunci cand pastele au fiert.

  9. Se pot servi cu cascaval sau parmezan ras deasupra.

Cum se spune in zona mediteraneana: Buon appetito!

Salveaza in lista mea

Salveaza retetele si produsele in lista ta si consult-o ori de cate ori ai nevoie sau mergi la cumparaturi.

Salveaza vezi si editeaza lista ta